Haberler

Başkan, "Grup Yollarından Önce Köy İçleri Yapılacak"

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Merkez Erikli köyünde çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla yürüyüş yaptı.

Şehirde ne varsa köyde o olacak hizmet anlayışını kurumunun felsefesi haline getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Merkez Erikli köyünde vatandaşlarla birlikte yürüyüş yaparak, yol çalışmalarının geldiği noktayı vatandaşlara anlatarak bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve çok sayıda teşkilat üyesinin de katıldığı yürüyüş programına vatandaşlarda katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun vatandaşlardan gelen istek ve öneri üzeri bundan sonra köylere giden grup yollarının yapıldığı köylerde özellikle yerleşim alanlarının ve iç yollarının yapılacağı müjdesini vermesi, köyde yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

"KÖYLERİMİZDE SAMİMİYET VE İÇTENLİK VAR"

Sabah erken saatlerde yapılan ve 7 kilometrelik sağlıklı yaşam yürüyüşü sonrası vatandaşlarla birlikte, köy ürünlerinin ikram edildiği kahvaltı da konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Muhtarımız başta olmak üzere, köy de yaşan kardeşlerimize ve özellikle hanım kardeşlerimiz bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Yöresel köy ürünleriyle bizleri ağırladılar, kahvaltı ikram ettiler. Köylerimiz de ayrı bir sevgi, samimiyet, saygı ve içtenlik var. Bugün burada AK Parti İl Başkanımız, İlçe belediye başkanımız ve teşkilatlarımızla birlikteyiz. Teknik ekibimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımızla eksikleri görüyor, bu ara vatandaşımızla da birlikte oluyoruz. Bazı çalışmalarımızda bir anda 10 ile 20 km arasında yol yapıyoruz. Toz oluşumundan dolayı insanımız sıkıntı yaşıyor. Bundan sonra bu problemin ortadan kalkması için grup yolların geçtiği köylerimizin öncelikli olarak içini yapacağız" dedi.​

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ak Parti Kandıra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title