Haberler

Başkan Görmez: "Torbalı'yı Muhtarlarımızla Yöneteceğiz"

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e görevine başlamasının ardından yoğun ziyaret trafiği devam ediyor.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e görevine başlamasının ardından yoğun ziyaret trafiği devam ediyor. Makam odası çiçek bahçesine dönen Adnan Yaşar Görmez'i vatandaşlar, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinden tebrik ziyaretine geliyor. Bu ziyaretlerden biri de Torbalı'nın yönetilmesinde temel unsurlardan biri olacak muhtarlardan geldi. Torbalı Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan ve üyeler, Görmez'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

'TÜM MUHTARLARIMIZ İLE EL ELE HİZMET ÜRETECEĞİZ'

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde görevlerinde başarılar diledi. 'Birlikte yöneteceğiz' parolasıyla yola çıktıklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Görmez; "Büyükşehir yasası ile merkez mahallelerimizin yanında köy ve beldelerimizin de mahalle statüsü kazanmasıyla birçok mahallemiz ve mahalle muhtarımız oldu. Sorunları biliyoruz. Öncelik sırasına göre tüm sorunlarımıza çözüm üreteceğiz. Tüm muhtarlarımız ile el ele hizmet üreteceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title