Haberler

Başkan Gölmarmara ve Köprübaşı'ndan Konuk Ağırladı

Güncelleme:

Cengiz Ergün, MHP Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Mücahit Tunay ve Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal'ı MHP İlçe Teşkilatları ile birlikte ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Mücahit Tunay ve Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal'ı MHP İlçe Teşkilatları ile birlikte ağırladı. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte, kentin bütününe en iyi hizmetleri vermek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün, yoğun çalışma temposu içinde Manisa'ya en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak MHP Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Mücahit Tunay ve MHP Gölmarmara İlçe Teşkilatı yönetimini ağırladı. Konuklarıyla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Ergün'e görevinde başarılar dileyen MHP Gölmarmara Belediye Başkan Adayı Mücahit Tunay, Gölmarmara'da zaferi kazanamamış olmanın hüznünü yaşadıklarını, tesellilerinin Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade etti. Manisa'da yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, kendilerine oy veren, vermeyen ayrımı yapmaksızın kentin bütününe hizmeti götüreceklerinin altını çizdi.

Amaç, Manisa'ya en iyi hizmeti verebilmek

Gölmarmara heyetinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Köprübaşı Belediye Başkan Adayı İsa Uysal ve MHP Köprübaşı İlçe Teşkilatı yönetimini konuk etti. Başkan Ergün'e ilçede yetişen çilekten ikram eden Köprübaşı heyeti, görevinde başarılar diledi. Ziyaretleri nedeniyle Uysal ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Ergün, kentin bütününe en iyi hizmetleri vermek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün, yoğun çalışma temposu içinde Manisa'ya en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Gölmarmara Köprübaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title