Haberler

Başkan Gökçek'ten 3 Şehit Onuru Taşıyan Gülşen Ailesine Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde, milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak uğruna 3 canını şehit veren Kızılcahamam Mahkeme Ağacin Köyü’ndeki Gülşen ailesini ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde, milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak uğruna 3 canını şehit veren Kızılcahamam Mahkeme Ağacin Köyü'ndeki Gülşen ailesini ziyaret etti.

Demokrasi şehitlerinin ailelerine ziyaretlerini sürdüren Başkan Gökçek, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giden ve burada hainlerin helikopterlerden ağır silahlarla yaptıkları atışlar sonucunda şehit olan Mehmet Gülşen, kardeşi büyükşehir belediyesi şirketi Anfa Güvenlik Amiri Hakan Gülşen ve amcaoğulları Lütfi Gülşen'in Kızılcahamam Mahkeme Ağacin Köyü'ndeki evlerine giderek ailesinin acılarını paylaştı.

Başkan Gökçek'in, 3 şehit onurunu yaşayan Gülşen ailesinin evine yaptığı ziyarette, aile bireylerinin yanı sıra Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mahkeme Ağacin Köyü Muhtarı Ramiz Temur da bulundu. Aile üyelerine başsağlığı dileyen Başkan Gökçek, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde örgütlenen paralel çete mensuplarınca milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini, 3 şehit veren Gülşen ailesi gibi canını feda etme pahasına tankların, helikopterlerin, savaş uçaklarının saldırısına karşı silahsız, göğsünü siper eden vatandaşların engellediğini hatırlattı.

Tüm şehitler gibi Gülşen ailesinin verdiği 3 şehidin de bu dünyada hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını vurgulayan Başkan Gökçek, "Hain darbe girişimini önleyen kahraman şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu" dedi.

Aile tarafından Başkan Gökçek'e büyükşehir belediyesinde Anfa Güvenlik Amiri olarak görev yapan ve demokrasi şehidi olan Hakan Gülşen'in, geçmişte Başkan Gökçek ile çektirdiği fotoğrafı gösterildi.

Hüzün ve şehitlik onurun hakim olduğu ortamdan duygulanan Başkan Gökçek, devletin şehit yakınlarına sahip çıkacağını bir defa daha tekrarlayarak, TOKİ tarafından aileye 3 konut verileceğini söyledi. Bir süre ailedeki şehit eşleri ve yetim kalan çocuklarla ilgilenen ve durumları hakkında bilgi alan Başkan Gökçek, iş konusunda ailenin kamuda 6 kişilik kontenjanı olduğunu, arzu etmeleri halinde de büyükşehir belediyesinde de görev alabileceklerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılcahamam Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

title