Haberler

Başkan Gökçek, Projelerini Görücüye Çıkarıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinin katılacağı ’2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri’nin tanıtımı toplantısında yeni projelerini tanıtacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinin katılacağı '2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri'nin tanıtımı toplantısında yeni projelerini tanıtacak. Gökçek, halen sürdürülmekte olan projeler hakkında da bilgi verecek.

ATO Kongre Merkezi'nde yarın saat 11.00'da başlayacak ve Beyaz TV'den de canlı yayınlanacak olan Başkan Melih Gökçek'in sinevizyon eşliğindeki sunumunda, başta ANKAPARK olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin dört bir tarafında yürüttüğü büyük projelerine ilişkin ayrıntılı bilgi verilecek.

Başkent Ankara'ya turizmden huzur ve güvenliğe, ulaşım rahatlığından yaşam standartlarındaki gelişime kadar pek çok konuda büyük kazanımlar sağlayan ve sağlayacak olan projelerin tanıtımında Gökçek, "2023'te Ankara'nın vizyonunu" da anlatacak.

Başkan Gökçek, toplantıda, Ankara turizmine büyük ivme kazandıracak dünyanın en büyük temaparkı ANKAPARK başta olmak üzere; Ankara Boğazı ve viyadüğü, Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi, Ulus heykel civarı meydan düzenlemesi, kentsel dönüşüm çalışmaları, ulaşım projeleri ve yeni ilçelere verilen büyük desteklere kadar onlarca değişik çalışmaya ilişkin bilgi verecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Melih Gökçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title