Haberler

Başkan Gökçek Oy Kullandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1 Kasım 2015 genel seçimleri için Halide Edip Adıvar Ortaokulu’nda oy kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 1 Kasım 2015 genel seçimleri için Halide Edip Adıvar Ortaokulu'nda oy kullandı.

Eşi Nevin Gökçek ile birlikte Yukarı Ayrancı'da bulunan Halide Edip Adıvar Ortaokulu'nda 1251 nolu sandıkta oy kullanan Başkan Gökçek, pusulanın bulunduğu zarfı, "Hayırlı olsun, Bismillahirrrahmanirrahim" diyerek seçim sandığına attı. Okulda vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Gökçek, burada bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"İnşallah AK Parti'nin zaferiyle sandıktan çıkacağız. İnanıyorum buna. İnşallah tek başımıza iktidar olacağız. Ben bayağı sürpriz bekliyorum. Ümit ediyorum ki öyle olur. Benim bugüne kadar yaptığım anketler hep öyle çıktı. İnşallah sandık da açıldığında öyle çıkar. Hile olmazsa sandıkta açık ara öndeyiz inşallah."

Nevin Gökçek de, "Ben de inşallah vatanımız, milletimiz, halkımız için hayırlara vesile olacak neticelerin çıkacağına inanıyorum. Şimdiden herkese hayırlı olsun diyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Nevin Gökçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title