Haberler

Başkan Gökçek'in Bayram Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankaralıların bayramını kutlayarak, mesajlar verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankaralıların bayramını kutlayarak, mesajlar verdi.

"Değerli hemşerilerim" sözleriyle Başkentlilere seslenen ve Kurban Bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, "Bayramınız mübarek olsun. Mübarek Kurban Bayramı'nda kesmiş olduğunuz kurbanlarınızı Allah Kabul etsin. Evleriniz şen, hayatınız mutlu olsun. Allah daha nice bayramlara kavuştursun. Evlerinize saadet ve mutluluklar diliyorum. İşleriniz hayırlı olsun" sözleriyle iyi dileklerini iletti.

Daha sonra bayramla ilgili önlemleri aldıklarını bildiren Başkan Gökçek, mesajına şu sözlerle devam etti:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Kurban Bayramı'nda gereken önlemlerimizi aldık. Bu bayramda da otobüsler ücretsiz. Sizlerden istirhamım, lütfen kurbanlar kesildikten sonra, kurban artıklarını hemen ortadan kaldıralım. Şehrimizi temiz tutalım. Ben bu konuda sizden özellikle istirhamda bulunuyorum."

Mesajın sonunda her zaman olduğu gibi bu bayramda da çocukları mutlu etmeyi düşündüklerini belirten Başkan Gökçek, Dünya barışı için de temennide bulunmayı ihmal etmeyerek şu mesajları verdi;

"Çocuklarımızı yine sevindirmeyi düşünüyoruz. Elimizdeki imkanları onlara sunmak istiyoruz. Çocuklar bayramı, bayram gibi yaşasınlar istiyoruz. ve ümit ediyoruz ki sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu'da değil, Dünya'da da barış gelsin. Bu sıkıntıların sonu olsun. Temennimiz bu ve buna dua ediyoruz.

Tekrar ve tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramınız mutlu ve kutlu olsun." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Melih Gökçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title