Haberler

Başkan Gökçek, Başbakan Davutoğlu'na Ulus Projesi'ni Anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi” hakkında bilgi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi" hakkında bilgi verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cuma namazını Hacı Bayram Veli Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı bölgeyi yürüyerek dolaşan Başbakan Davutoğlu'na Başkan Gökçek, proje hakkında bilgi verdi. Namazın ardından sırasıyla Hacı Bayram Veli Türbesi, Kitapçılar Çarşısı ve Ulus Meydanı'nı yürüyerek gezen Başbakan Davutoğlu ve Başkan Gökçek, yol boyunca da vatandaşlarla sohbet ederek, simitçilerden aldıkları simitleri vatandaşlara dağıttılar.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun restorasyonu yapılan Hacı Bayram Veli Camii'nde cuma namazını kılan ve ardından Hacı Bayram Veli Türbesi'ni Başkan Gökçek ile birlikte ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, buradan da yürüyerek yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılarak modern bir şekilde yeniden inşa edilen Kitapçılar Çarşısı'nı gezdi. Ulus'ta Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının güzelliği içerisinde vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde gerçekleşen ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın da yer aldığı gezi sırasında Başbakan Davutoğlu ile Başkan Gökçek, Kitapçılar Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnafla da kısa bir süre sohbet ettiler. Başkan Gökçek'in bölgedeki çalışmaları yol boyunca anlattığı ve bilgiler verdiği Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Başkan Melih Gökçek ile birlikte Ulus'a doğru yürüyerek, Sümerbank önünde de Ulus Meydanı'nda gerçekleştirilecek projeye ilişkin bilgiler aldı.

Gezi boyunca 3 kez mola vererek, simitçilerle de sohbet eden Başbakan Davutoğlu ve Başkan Gökçek, simitçilerden aldıkları simitleri de vatandaşlara dağıtarak, gezilerini 2. TBMM karşısındaki Devlet Konukevi'nde sonlandırdılar. Gezi sırasında yol boyunca vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan ikili, vatandaşlarla da sohbet ettiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Melih Gökçek Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title