Haberler

Başkan Gökce'den Mektepli'ye Ziyaret

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli’yi ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'yi ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, MHP Belediye meclis üyeleri Mehmet Kılınç, Ömer Kolancı, Halil Kara ve İrfan Yılmaz ile birlikte Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'yi ziyaret etti. Kendisinin Burdur-Karamanlı ilçesinden olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Korkuteli'ne yabancılık çekmediğini ifade etti. Gerek kültür ve gerekse iklim olarak Korkuteli ve Karamanlı arasında fark olmadığını belirten Mektepli devletin görev verdiği sürece Korkuteli halkına hizmet edeceğini belirtti. Korkuteli'nin asayiş olarak çok sıkıntılı olmadığını ifade eden Mektepli en büyük sorun olarak trafik sorunu olarak gördüğünü bu konuda emniyet olarak gerekli çalışmayı yapacaklarının altını çizdi.

Korkuteli Belediyesi olarak trafik ve otopark sorunun çözülmesi için daha önceden çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Hasan Gökce, özellikle parkomat konusunda, Büyükşehir yasasıyla parkomat projesinin hayata geçiremediklerini, Belediye olarak üstlerine düşeni yapacaklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kılınç İrfan Yılmaz Halil Kara Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title