Haberler

Başkan, "Gıda Organize Sanayi Eninde Sonunda Yapılacak"

Güncelleme:

Halkın biran önce yapılmasını beklediği, ürünlerini satarak aynı zamanda gençlerin iş ortamının oluşmasına katkı sağlayacak Gıda Organize Sanayi Bölgesi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gıda Organize sanayi bölgesi eninde sonunda yapılacak. Bunun için mücadelemiz sürüyor" dedi.

HALKIN YARARINA OLAN BİR PROJE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra'nın Eğercili ve Kayıplar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Halit Çokan'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, "Kandıra İhtisas Gıda Organize Bölgesi halkımızın ürettiği ürünleri değerlendirecek. Binlerce genç kardeşim iş ve aş sahibi olacak. Arazisi olan vatandaşımız ürettiği ürünleri pazarlamada daha büyük kolaylık bulacak. Burada gıda organize sanayi zaten tarım ve hayvancılık üzerine olacak. Büyükşehir olarak bu hayırlı projeyi biz planladık. Engeller çıktı ama bunlar aşılacak. Binlerce evladımız ve vatandaşımız bisikletiyle işlerine giderek çalışacaklar" diye konuştu.

HAYRA DESTEK, ŞERRE KÖSTEK OLUYORUZ

AK Parti Belediyeciliğinin hayırlı işlere imza attığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Hayra destek, şerre de köstek oluyoruz. Yanlışın yanında olmadık ve köylerimizde yaşayan vatandaşımızı hep düşündük. Derdimiz milletimizin daha iyi bir şekilde yaşamasıdır. Kandıra Gıda Organize Sanayi Bölgesi ile eninde sonunda bu bölge için hayırlı bir yatırım olacak. Çevreyi kirletmeyecek. Halkımızın ihtiyaç duyduğu ve bölge insanın beklediği bu hayırlı projeyi durdurmak isteyenler başarılı olamayacak. Çünkü biz vatandaşımız için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

TEK DERDİMİZ SİZLERE HİZMET ETMEKTİR

Kandıra'nın Eğercili köyünde kalabalık bir vatandaş tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tek derdimiz var o da sizlere hizmet etmektir. Köylerimizi seviyoruz ve geliştirmek içim yoğun biçimde çalışıyoruz. 15 yıl öncesinin Türkiye'si artık gerilerde kalırken, o günlerin Kocaeli'si de yok artık. Köylerimizde büyük ölçüde gerçekleştirdiğimiz altyapı hizmetlerini tamamlayacağız. Gerçekleştirdiğimiz hizmetler medeniyetin eşiğidir. Çocuklarımızın şehre özenmesin diye çalıştık ve bunu da başardık. Yavrularımızın eğitimini önemseyelim. Her işin başı eğitimdir. Öğretmenlerimiz ailemizin bir parçasıdır. Sıkı ve etkili bir iletişimle yavrularımızın eğitimine katkı sağlayalım" ifadelerini kullandı.

ŞER ODAKLARINI BİTİRECEĞİZ

Konuşmasında şer odaklarının bitirileceğinin de altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Türkiye kendi ayakları üzerinde duruyor ve milletiyle beraber koşuyor. Bunu kıskananlar var tabi ki. Gönül coğrafyamızda ki ülkeleri ve bizleri çökertmek için terörist grupları destekliyorlar. Ankara'da yapılan saldırı tüm millete yapılan saldırıdır. Bunların ne vicdanı nede insanlığı var. Terörist grupları destekleyenler bir gün yine onlardan darbe alacaktır. Bakın ülkemiz artık gönül coğrafyamızda "Bizim abimiz babamız Türkiye'dir" diyen ülkeler var. Unutmamak gerekir ki kalkınmak isteyen insanlarımıza karşı ödevimiz var. Büyük bir medeniyet ve gücüz. Toplumun her ferdi bu anlayışla olmalıdır. İnandığımız her şeyi başaracağız" şeklinde konuştu.

ARTIK DİLENEN BİR DEVLET DEĞİLİZ

Son 13 yılda ülkenin geldiği noktayı da değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Avrupa'dan ve dünyadan dilenen bir Türkiye olmaktan çıktık. Güçlü bir millet olarak birliğimize ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Küçük işlerle değil büyük işlerle ilgileneceğiz. Bunun yanı sıra köylerimizde kalkınma seferberliği devam edecek. Hükümetimiz gerçekçi seçim beyannamesi sizlere değer katacaktır. Yem ve gübrede yapılacak KDV indirimi ve bunun yanı sıra açıklanan diğer paketler sizlere katkı sağlayacaktır. Ülkemizin önünde ki tüm engelleri kaldırarak, bizleri tökezletmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Mazeret değil maharetimizi konuşturuyoruz. İnsanımızın huzurunu istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaretlerde vatandaşın istek ve talepleri de dinlenirken Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken'de, "Her hizmetimizin arkasında sizden aldığımı güç var. Sizlerin desteği ve gücü, Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmamız bu hizmetlerin ortaya çıkmasına neden oluyor" dedi. ​


Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Türkiye Kandıra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title