Haberler

Başkan Gençer, Kent Konseyi Genel Kuruluna Katıldı

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kent konseyinin 7. genel kuruluna katıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kent konseyinin 7. genel kuruluna katıldı. Burada Altınova Mahallesinde kurulma çalışmaları devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında sunum yapan başkan Gençer'e kent konseyi yönetimi ve üyeleri tam destek sözü verdi.

OSB'nin bölgede istihdam sağlayacağının altını çizen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, burada kurulacak işletmelerin yöre çiftçisinin ektiği ürünleri satın alarak çiftçiler için de önemli bir gelir kaynağı olacağını bildirdi.

Yaklaşık bir yıldır Altınova Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi işlemlerinin devam ettiğini ve gerekli bir çok kurumdan izin alındığını ifade eden başkan Rahmi Gençer, Ayvalık Kent Konseyi 7. Genel Kurulunda barkovizyon eşliğinde görsel ve duyusal bir sunum yaptı.

Kent konseyi yönetimi ve meclisinden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için destek isteyen başkan Gençer'e konseyden tam destek kararı çıktı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Rahmi Gençer Altınova Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title