Haberler

Başkan Gençer'in İlk İşi Nikah Kıymak Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Rahmi Gençer, Ayvalık İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kemal Özkan'ın elinden mazbatasını aldıktan sonra seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye otobüsüne binerek makamına geldi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Rahmi Gençer, Ayvalık İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kemal Özkan'ın elinden mazbatasını aldıktan sonra seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye otobüsüne binerek makamına geldi.

Belediyeye gelişinde davul zurna ile karşılanan Gençer, Ayvalık Belediyesi'nin alt katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü bölümünde tebrikleri kabul etti. Tebrikleri kabulü sırasında nikah kıydırmak için bekleyen bir çiftin olduğunu öğrenen Gençer nikahı kendisinin kıymak istediğini söyledi. Ayvalık'ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Rahmi Gençer, makamına oturmadan Suna Sultan Örer ve Naci Özaltan'ın nikahlarını kıydı. Rahmi Gençer, "Bu gün enteresan bir gün. Ben göreve başlıyorum ve ilk nikahımı kıyacağım bu yüzden ben de çok heyecanıyım sizler kadar. Böyle bir şey denk geldi. Bu gün ayın 4'ü, saat 4, dördüncü ay ve 2014. Dörtler yan yana size inşallah çok mutluluk getirecektir. Bu dört dörtlük bir nikah olacaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından nikah işlemlerine geçen çiçeği burnunda başkan Gençer, "Efendim bize evlenmek için müracaat ettiniz, beyanlarınıza ve nüfus kayıtlarınıza göre evlenmenizde bir sakınca yok. Şimdi benim ve kıymetli şahitlerin huzurunda bu talebinizi sözle söylemenizi rica edeceğim" diyerek nikah işlemlerine geçti.

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer Suna Sultan ve Naci Özaltan'ın nikahını belediye önünde kıyarak ilk icraatını gerçekleştirdi. Gençer çiftlere mutluluk diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Rahmi Gençer Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title