Haberler

Başkan Genç: "Yeni Anayasa Türkiye'nin Önünü Açar"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye’nin mevcut anayasa ve mevcut sistemle hedeflerine yavaş ilerleyeceğine dikkat çekerek, "Yeni Türkiye’nin önünü yeni anayasa ve başkanlık sistemi açar" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin mevcut anayasa ve mevcut sistemle hedeflerine yavaş ilerleyeceğine dikkat çekerek, "Yeni Türkiye'nin önünü yeni anayasa ve başkanlık sistemi açar" dedi.

Genel Seçimin yapılacağı 7 Haziran öncesi adaylar çalışmalarını sürdürürken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti milletvekili adayları Ahmet Demircan ve Av. Yılmaz Hocaoğlu, Canik Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile muhtarlar ve STK temsilcilerinin de katıldığı mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mitingde vatandaşlara hitap eden Başkan Osman Genç, "13 yılda 10. seçime gidiyoruz. AK Parti bundan önceki 9 seçimden zaferle çıktı. İnşallah yeni bir zafere daha ulaşmak için sayılı günler kaldı. Aziz milletimizin Türkiye'nin geleceğini düşünerek, sağduyulu davranacağına inanıyorum. Halkımız şunun bilincinde. Türkiye mevcut anayasa ve mevcut sistemle hedeflerine yavaş ilerleyecektir. Yeni Türkiye'nin önünü ancak yeni anayasa ve başkanlık sistemi açar" diye konuştu.

Türk halkının, ülkemiz ve AK Parti üzerinde oynanan oyunların da farkında olduğuna işaret eden Genç, "Bir tarafta AK Parti, diğer tarafta CHP, MHP, HDP ve paralel örgüt. AK Parti Türkiye'nin geleceği için çalışıyor, bunlar ise tıpkı Almanya, İsrail, İngiltere, Amerika'nın ağzından konuşuyor. Türkiye'nin ilerleyişini durdurma gayretindeler. Yapılan ittifak ortada. CHP, MHP ve paralel örgüt HDP'nin barajı aşması için harıl harıl çalışıyor. Onların derdi AK Parti'yi durdurmak değil, Türkiye'nin gelişiminin önüne geçmek. Çünkü Türkiye'nin AK Parti ile daha çok büyüyeceğini biliyorlar" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Ahmet Demircan ise, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, Samsun'dan daha çok milletvekili çıkararak, şehri Meclis'te daha güçlü temsil etmek istediklerini söyledi. AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu ise, 7 Haziran'ın bir seçimden öte, Türkiye'nin geleceğini etkileyecek bir tarih olduğunu belirterek, "7 Haziran, sadece paralel örgüte ve onlarla hareket eden siyasi zihniyete değil, Türkiye'nin gelişimine engel olmak isteyen dış güçlere de vurulan tokadın adı olacaktır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Ak Parti Türkiye Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title