Haberler

Başkan Genç'ten Hafta Sonu Mesaisi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinin gündüz bölümünde halen devam eden projelerin çalışmalarını incelerken akşamları da vatandaşların davetlerine katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu mesaisinin gündüz bölümünde halen devam eden projelerin çalışmalarını incelerken akşamları da vatandaşların davetlerine katıldı.

Döşemealtı'nın Çıplaklı Mahallesi'nde inşaatına başlanan Kreş inşaatını gezen Belediye Başkanı Turgay Genç, daha sonra TOKİ sakinleri için yapımı bitme aşamasına gelen Park ve Yeşilalan çalışmalarını inceledi ve görevli personelden bilgi aldı. Başkan Genç, akşam saatlerinde ise, birçok mahalle de düzenlenen düğün, mevlit ve nişana katıldı. Cumartesi ve Pazar gününün tamamını Döşemealtı sakinleriyle geçiren Başkan Turgay Genç, çok sayıda gencin de nikahını kıyıp nişan yüzüklerini taktı.

Serik'de güreşçileri yalnız bırakmadı

Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve bazı belediye bürokratlarıyla birlikte yoğun bir hafta sonu mesaisi geçiren Başkan Turgay Genç, Pazar günü Serik İlçesi'nde düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne giderek Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün güreşçilerine destek verdi.

Nikah kıydı

Antalyaspor eski kulüp başkanı ve Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖİAD) Başkanı Gültekin Gencer'in yeğeninin Akra Barut Otel de düzenlenen nikah törenine de katılan Başkan Turgay Genç, Gizem ve Sinan çiftinin nikahını kıydı. Ardından Döşemealtı'na dönen başkan Genç, burada da Tuğba ve Adem Taş çiftinin nikahını kıyıp gençlerin mutluluğunu paylaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Yeşilalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title