Haberler

Başkan Genç, Saldırıyı Kınadı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Canik Belediyesi'nde 11 yıldır her hafta Pazartesi günü düzenli olarak yapılan Müdürler Toplantısı bu hafta da gerçekleştirildi. Başkan Osman Genç tarafından yapılan ve başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, belediyecilik hizmetleriyle ilgili planlamalar yapıldı. Toplantıda ayrıca, Başkan Genç, Ramazan ayında 120 bin insanla iftar sofrasını paylaştıklarını ve Ramazan ayı ve Bayram boyunca yaklaşık 10 bin kişiyle kucaklaştıklarını belirterek, vatandaşların istek ve taleplerini ilgili Birim Müdürlerine iletti.

PLANLI GELİŞİM

İyi bir ekip olduklarını ve ekip olarak 11 yıldır planlı ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Her hafta gerçekleştirdiğimiz Haftalık Değerlendirme Toplantısı'nda bu hafta da ilçemizde yürüttüğümüz ve yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bu toplantılar sayesinde, yaptığımız çalışmaların ne aşamada olduğunu görmemizin yanında, hem fikir alışverişinde bulunuyoruz hem de başkan yardımcıları ve birim müdürlerimizle yapacak olduğumuz çalışmaları paylaşıyoruz. Böylece ilçemizde planlı bir gelişim ve dönüşüm sağlıyoruz" dedi.

"BAYRAMDA 10 BİN İNSANIMIZLA KUCAKLAŞTIK"

Bu haftaki toplantıda, Ramazan ayı ve bayramını da değerlendirdiklerine vurgu yapan Genç, "Canik'te güzel bir Ramazan ayı ve bayram geçirdik. Öncelikle Ramazan ayında büyük bir özveri ile çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca 120 bin insanımızla soframızı paylaştık. Ayrıca Ramazan Bayramı boyunca 10 bin insanımızla kucaklaştık. Halkımızı dinledik. Vatandaşlarımızın bize ilettiği istek ve talepleri toplantıda değerlendirerek, ilgili birimlere gerekli talimatları verdik. 10 bin kişiyle yaptığımız kucaklaşmalarda, birebir görüşmeler aslında bizim için bir memnuniyet anketi oldu. Halkımızla yaptığımız bu anketi toplantımızda değerlendirdik. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla çıktığımız yolda, her bir vatandaşımızın istek ve talebi bizim için önemlidir. Çünkü merkezimizde insan var" diye konuştu.

GENÇ, HAİN SALDIRIYI KINADI

Öte yandan Başkan Osman Genç, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırıyı da kınadı. Başkan Genç, "Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde gençlerin hedef alındığı hain saldırıyı lanetliyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve aile yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu tür terör saldırılarının asıl hedefi bu ülke ve barış içinde yaşamak isteyen 78 milyondur. Lütfen sağduyulu olalım" mesajı verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Şanlıurfa Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title