Haberler

Başkan Genç Halk Günü'ne Gençlerle Katıldı

Her hafta düzenlenen Halk Günü’ne bu hafta gençlerle birlikte katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun’un arkasındaki gerçek güç gençliktir.

Her hafta düzenlenen Halk Günü'ne bu hafta gençlerle birlikte katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, " Samsun'un arkasındaki gerçek güç gençliktir. Şehrimizdeki en büyük yatırımları geleceğimiz olan gençlerimiz için yaparak, yeni nesli inşa ediyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e, bu haftaki Halk Günü'nde gençler de eşlik etti. Başkan Osman Genç'i ziyaret eden öğrenciler, Akademik Belediyecilik Birimi'nin bulunduğu Canik Belediyesi'nde Halk Günü'ne katılarak belediyeciliği yakından gördü. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı Halk Günü'nde, öğrencilerin temsilcisi Sudenaz Köroğlu Başkan Genç'in yanına oturarak vatandaşları dinlerken, diğer öğrenciler de Halk Günü'nü takip etti.

"YENİ NESLİ İNŞA EDİYORUZ"

Gençlerle her fırsatta bir araya geldiğini dile getiren Genç, "Gençlerimizi her zaman dinliyoruz. Onların istekleri, beklentileri, hayalleri bizim için önemli. Onun içindir ki ilçemizde Gençlik Çalıştayı düzenledik. Gençlerimiz için ufuklarını genişletecek çağdaş yaşam alanları oluştururken, yaptığımız eğitim, kültür, sanat ve spor yatırımlarıyla milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştiriyoruz. Aslında biz gençlerimize yönelik tüm bu çalışmalarımızla yeni nesli inşa ediyoruz" diye konuştu.

"SAMSUN'UN ARKASINDAKİ GERÇEK GÜÇ GENÇLİKTİR"

Gençlerin bilgili, donanımlı ve milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesi için çalıştıklarını belirten Genç, "Samsun'un arkasındaki gerçek güç gençliktir. İnşallah yaptığımız yatırımlarla geleceğimiz için güçlü ve donanımlı bir gençlik yetiştiriyoruz" şeklinde konuştu. Halk Günü'nde Başkan Genç ile birlikte belediyeciliği yakından öğrenme imkanı bulan öğrenciler de, böyle bir tecrübe imkanı sağladığı için Başkan Genç'e teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte katıldığı Halk Günü'nde vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenen Başkan Genç, vatandaşların talepleri ile ilgili Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürlerine talimat verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title