Haberler

Başkan Genç, Döşemealtı Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ziyaretleri kabul ederken, vatandaşlarla buluşmalarını da sürdürüyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ziyaretleri kabul ederken, vatandaşlarla buluşmalarını da sürdürüyor.

İlk olarak Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giden Başkan Genç, yeni atanan Gültekin Acar'ı makamında ziyaret edip başarılar diledi. Eğitim konusuna ayrı bir önem verdiğini belirten Başkan Genç, "Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Belediye Başkanı Turgay Genç daha sonra Tapu Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Yağca Mahallesi'ndeki Nursel-Ayhan Kadam İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen "Bahar Şenliği ve Kermesi"ne katılan Başkan Genç, öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti.

Belediye Başkanı Turgay Genç'in bir sonraki durağı ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Döşemealtı Kermesi" oldu. Valide Sultan Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen hayır çarşısını gezen Başkan Genç, öğrenciler yararına düzenlenen kermesin önemine dikkat çekti.

Başkan Genç, makamında ise Antalya Tahtacıları Kültür, Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Kavak, Yönetim Kurulu ve Bölge Temsilcilerini kabul etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Turgay Genç Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title