Haberler

Başkan Genç Çalışmaları İnceledi

Samsun’un Çanik ilçesinde okul tadilatları, çevre düzenlemeleri, hanım konağı, sıbyan mektebi ve halı saha gibi yatırımlarla zenginleşen mahallelerdeki çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Her mahallemiz ve insanımız bizim için değerli. İlçemizin her köşesine hizmet götürüyoruz” dedi.

Samsun'un Çanik ilçesinde okul tadilatları, çevre düzenlemeleri, hanım konağı, sıbyan mektebi ve halı saha gibi yatırımlarla zenginleşen mahallelerdeki çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her mahallemiz ve insanımız bizim için değerli. İlçemizin her köşesine hizmet götürüyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, mahallelere geziler düzenleyerek, buralarda belediye tarafından yapılan parke, çevre düzenlemesi, okul tadilatları, hanım konağı, sıbyan mektepleri ve halı saha gibi çalışmaları da yakından takip ediyor. Beraberinde ilgili birim müdürleri ile teknik personelin de olduğu gezilerde çalışmaları inceleyen Başkan Genç, vatandaşların da yakın ilgisiyle karşılaşıyor. Zaman zaman vatandaşlarla çay içen, sohbet eden Genç, her bir vatandaşın ve her bir mahallenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Başkan Genç, "Bütün çabamız Canik'in en ücra köşesine hizmet götürmek ve hizmeti hissettirmektir. Bu konuda kısa zamanda epeyce yol aldık. Birçok camimizin çevre düzenlemelerini yaptık. Yine mahallelerimizde hanım konakları, sıbyan mektepleri ve halı saha gibi yatırımlarımız sürüyor. Çünkü bizim için her bir vatandaşımız çok değerli. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Samsun Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title