Haberler

Başkan Fikret Orman'ın 112. Yıl Mesajı: "Dünyadaki Tüm Beşiktaşlılar İçin En Gururlu, En Onurlu Gün"

İstanbul-dha beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulübün 112'inci kuruluş yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

İstanbul-dha

beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulübün 112'inci kuruluş yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. "Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün... "diye başladığı mesajında Başkan Orman şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 19.03.2015...

Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün...

Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş'ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.

Beşiktaşımız, Türkiye'nin en büyük, ilk ve öncü kulübüdür. 112 yıldır ezeli rekabet, ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık.

Beşiktaşımız'ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız'ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar'ı minnetle, şükranla anıyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title