Haberler

Başkan Fazlı Kılıç'tan Soma İçin Taziye Mesajı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Soma Kömür İşletmeleri’nde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Soma'da meydana gelen maden kazasına ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı. Maden kazasında olaydan çok büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Kılıç,"Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen ve tüm ülkemizi yasa boğan olay bizi büyük bir üzüntüyle boğmuştur. Yerin metrelerce altında zor şartlarda çalışırken meydana gelen olayda hayatını kaybeden maden işçisi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Dualarımız yaralı ve halen toprak altında bulunan kardeşlerimizle beraber.. Bütün milletimizi yasa boğan bu tür acı olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Yaşanan acı kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Ateş sadece düştüğü Soma'yı değil, bu ülkede yaşayan hepimizi yakmıştır. Bu acı bütün milletimizin ortak acısıdır. Rabbim ülkemize, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Kılıç Soma Kömür Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title