Haberler

Başkan, ''Faydalı İşlerde Vatandaşımızın Yanındayız''

Güncelleme:

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Bitkisel ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesi ve hayvancılığın daha etkin yapılması noktasında projeler ortaya koyulmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hayvancılığa yönelik genel politikaları geliştirmek ve destek olmak için, ilimizin Sığır Damızlık Yetiştiricileri Birliği yönetimini makamında misafir etti. Görüşmede Birliğin ortaya koyduğu projelere destek olmak ve değerlendirmek üzere Birlik yönetimiyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, "Sürdürülebilir ve verimli projelerin bizler de destekçisi olacağız. Kaynaklarımızı halkımızın yararına harcıyoruz. Faydalı işlerde vatandaşımızın yanındayız" dedi.

15 DÖNÜMLÜK EĞİTİM ÇİFTLİĞİ YAPILACAK

Kocaeli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu gerçekleştirilecek proje hakkında bilgilendirdi. Birlik Başkanı Gülfen, "Kandıra'nın Üğümce Köyü'nde projelendirdiğimiz 15 dönümlük yer üzerine 300 başlık gebe düve ve eğitim çiftliği kuruyoruz. Burada yetiştirilecek hayvanları ihtiyacı olan ve bu işe yeni başlayacak köylülerimize vereceğiz. Yapım maliyetiyse 1 Milyon 300 bin TL'dir. Bunun 650 Bin Türk Lirasını bakanlığımız karşılayacak. Projemizin her şeyi planlandı. Bu çiftlik aynı zamanda eğitim amaçlı olacak. Vatandaşlarımız modern hayvancılığı ve nasıl sağlıklı süt üretimi gerçekleştirilir, burada öğrenecekler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title