Haberler

Başkan Fatma Şahin, Şahinbey İlçesinde Halkla Bayramlaştı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte sokağa inerek halkla bayramlaştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte sokağa inerek halkla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Şahinbey İlçesi'ne gelen Başkan Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte esnaflar ve bayram alış-verişine çıkan vatandaşlarla bayramlaştı. Gaziantep'in en yoğun olduğu Gaziler Caddesi'ne gelen Başkan Şahin ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşların sevgisi ile karşılaşan başkanlar vatandaşların sorunlarını da dinlemeye çalıştı. Vatandaşlar büyükşehir ve Şahinbey Belediyesi'nin bölgede yaptığı çalışmaları taktirle karşıladıklarını ve hizmetlerin devamını beklediklerini söyledi. Vatandaşlar ayrıca Gaziler Caddesi ve bu bölgede yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları sayesinde alış-verişinde güzel bir ortamda yapıldığını ifade etti. Her vatandaşla tek tek tokalaşarak bayramlaşan başkanlar hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirmedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Fatma Şahin Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title