Haberler

Fatma Şahin İlk Nikahını Kıydı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye başkanı sıfatıyla ilk nikâhını kıydı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Belediye Başkanı' sıfatıyla ilk nikahını kıydı. Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki iki ayrı çiftin nikah törenlerine katılan Şahin'e Gaziantep'in tanınmış simaları eşlik etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başkan olarak ilk kez cübbe giyerek nikah kıydı. İlk nikahını Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanı Hüseyin Özdemirli'in oğlunun nikahını kıyan Şahin, daha sonra eski İl Genel Meclis Üyesi Ali Demir'in oğlu Mehmet ve Kemal Çakmak'ın kızı Kübra'nın nikahını kıydı. Daha önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığını ve aile kavramını çok iyi bildiğini ifade eden Şahin, "Aile bir toplumun en temel taşlarından birisi. Toplumun barışı ve huzuru için korumamız gerekiyor. Ailede sevgiyle, saygıyla, sorumlulukla ve paylaşım içinde hareket etmemiz gerekiyor. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta birlikte olmamız lazım. Ben her iki çifti de tebrik ediyor, vatanda, millete ve ailenize hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep AK Parti Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, ilçe belediye başkanları ve Gaziantep'in tanınmış sanayici ile iş adamlarının katıldığı nikah töreninde evlilik cüzdanlarını gelinlere veren Başkan Şahin, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title