Haberler

Başkan Faruk Pınarbaşı'nın mega projelerinden sadece birisi….

Güncelleme:

Tarihi ve doğal güzelliklerini Fırat Nehri ile taçlandıran Şanlıurfa'nın Birecek ilçesinde, sahil projesinin üçüncü etabı başlıyor.

BİRECİK SAHİL ROJESİNDE ÜÇÜNCÜ ETAP

Bilgi birikimi ve geniş vizyonu sayesinde hayata geçirdiği mega projeleri ile gündemden düşmeyen Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı'nın belediye başkanlığında ikinci dönemi kazanmasında etkin rol oynayan Sahil Projesi'nde üçüncü etap çalışmaları için proje hazırlandı.

FIRAT'IN İNCİSİ

Belediye Başkanı Av. Pınarbaşı, projelerini planlarken 3-5 yıl sonrasını değil 20-30 yıl sonrasında doğabilecek ihtiyaçları da göz önünde bulundurduklarını belirterek, "Sahil projesi benim hayallerimden biriydi. Bu projemi açıklarken benim hayal gördüğümü, hatta yalan söylediğimi iddia edenler bile oldu" hatırlatmasını yaptı.

FIRAT'TA GÖRSÖL ŞÖLEN

Başkan Pınarbaşı, her şeye rağmen kendilerine güvenerek yola çıktıklarını ve projenin ilk etabını 2011 yılında başlattıklarını belirterek,"Fırat'ın incisi Birecik'e yakışır projelerden biri olan Sahil Projesi ile vatandaşlarımıza görsel şölen sunmanın yanı sıra bir yaşam alanı da oluşturduk. Halkımızın aileleri, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirdikleri, çocuklarımızın güven ortamında özgürce koşup oynayabildikleri bu proje ile halkımıza iş-aş imkânı sağladık. Projemiz öylesine beğenildi ki ikinci etabı da tamamladık. Şimdi sıra üçüncü etaba geldi" dedi.

FIRAT'A HAYAT VEREN PROJE

Fırat Nehri'nin Birecik'teki kıyısına adeta hayat veren bu projenin ikinci etabını Halfeti yolu üzerinde gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Pınarbaşı, "Bu çalışmalarımızda bakanımız Sayın Faruk Çelik'in büyük desteği oldu. Kültür Bakanlığımızdan da karşılıksız hibe aldık. Bu destekler sayesinde şükürler olsun ki; halkımızın karşısına mega projelerle çıkabiliyoruz" ifadelerine yer verdi.

ÜÇÜNCÜ ETAPTA NELER VAR?

Başkan Pınarbaşı, parklar, restoranlar, çay bahçeleri, oyun grupları, halka açık piknik alanları gibi tesislerin yer aldığı projenin üçüncü etabında neler olacağının bilgisini verirken de şunları kaydetti;

"Bildiğiniz gibi sahil projemiz sadece ilçe halkımız için değil 63 kilometre mesafemizdeki Gaziantep ile il merkezimiz Şanlıurfa ve çevresinin de cazibe merkezi oldu. Güney Doğu'nun en prestijli projesine imza atmanın gururunu bu hizmetimizle yaşadık. Bu yoğun ilgi nedeniyle baktık ki oluşturduğumuz yaşam alanları yeterli gelmiyor. Bu nedenle üçüncü etabın projesini hazırlattık."

Başkan Pınarbaşı, üçüncü etapta da doğal güzellikleri bozmadan yaşam alanları oluşturacaklarını belirterek,"Aqua Parkımız ve lunaparkımız olacak. Doğal güzelliği taş yığınına çevirmeden, ahşap ağırlıklı mekânlar oluşturacağımız bu projemiz sayesinde artık yer sıkıntısından hiç kimse yakınmayacak. Halkımız, aile, eş, dost ve misafirlerini rahatça ağırlayabilecek."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fırat Nehri Şanlıurfa Birecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title