Haberler

Başkan Fadıloğlu Kurban Kesim Yerlerini Gezdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı namazını Seyrantepe Hacı Bayel Camii’nde kıldıktan sonra belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı namazını Seyrantepe Hacı Bayel Camii'nde kıldıktan sonra belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Başkan Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaştı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire müdürleriyle birlikte Seyrantepe Hacı Bayel Camii'nde kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, "Her bayram olduğu gibi bu bayramda hem çalışan kardeşlerimizin bayramını kutlamak hem de vatandaşlarımızla bir arada olmak için tüm kesim yerlerimizi ziyaret ediyoruz. Tabi vatandaşlarımıza hizmet noktasını da verdiğimiz emeği büyük bir mutlulukla izliyoruz. İlk göreve başladığımızda, bu faaliyetteki başlattığımız aksaklıkları her yıl geliştirerek belirli bir noktaya getirdik. Bugün gelinen nokta da vatandaşlarımızın üst düzey memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Amacımız milletimize hizmet etmek. Onların sağlıklı ve temiz ortamda bu dini vecibelerini yerine getirmiş olması bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah bundan sonraki yıllarda bu hizmetten daha iyisi olacağına inanıyorum. Ben bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma tüm temizlik görevlisi kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu düzenin kurulmasında emeği geçen daire müdürlerinden de Allah razı olsun. Ekiplerimiz bugün bayram demeden görevi başındalar. Ben bu vesileyle tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, huzur, mutluluk içerisinde sorunsuz bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Verilen hizmetlerden memnun kaldığını dile getiren vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden memnunuz. Özellikle keseceğimiz kurbanlıklarımız için hazırlanan caraskal sistemini çok beğendik. Bu tür hizmetlerin verilmesi bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Şuanda burada kurbanlarımızı güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kesimi sağlanıyor. Eski zamanda mahalle arasında veya sokak ortasında uygunsuz bir şekilde kurbanlarımızı kesiyorduk. Şimdi ise Şehitkamil Belediyemizin bu Pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak temin etmesiyle birlikte temiz bir ortamda kurbanımızı kesiyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugünde bizleri kesim yerlerinde ziyaret ederek, bayramımızı kutladı ve kurban kesimlerini yerinde inceledi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Murat Özgüler Şehitkamil Yerel Haberler

title