Haberler

Başkan Eşkinat'tan 'Yalnız Değilim Projesi'ne Tam Destek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Emniyet Müdürülüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün ’Yalnız Değilim Projesi’ne tam destek verdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Emniyet Müdürülüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün 'Yalnız Değilim Projesi'ne tam destek verdi.

Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Ali Erkol ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 'Yalnız Değilim Projesi' hakkında Başkan Eşkinat'ı bilgilendirirken, projede Tekirdağ'a göç ile gelen çocukların şehre alışması, adaptasyon sorununu çabuk atlatması, dezavantajlı toplum kesimlerinin şehir yaşamına dahil edilmesi ile polislik mesleğini sevdirmenin temel hedefleri olduğu vurgulandı.

Uyuşturucu kullanımını azaltmaya ve kötü alışkanlıkların önüne geçmeye yönelik nelerin yapılabileceğinin de konuşulduğu ziyarette Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri de görüşlerini paylaşıp çözüm önerileri sundu.

"TOPLUMUMUZU BİR ADIM DAHİ OLSA İLERİ GÖTÜRECEK HER TÜRLÜ PROJENİN ARKASINDAYIZ"

Süleymanpaşa ilçesini geliştirecek her türlü projede var olduğunu belirten Eşkinat, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak 'Yalnız Değilim Projesi' ve toplumumuzu bir adım dahi olsa ileri götürecek her türlü projenin arkasındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıkların hedefi olmaması için onların zamanını değerlendirecek alanları arttırmaya ve onları spora yönlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

"TOPLUM DESTEKLİ POLİS OLUMSUZ İMAJI KIRIYOR"

Toplum Destekli Polis Şubesi'nin de polisler üzerindeki olumsuz imajı kırmaya yönelik olumlu bir adım olduğunu dile getiren Eşkinat, "Bizler 'Uslu ol yoksa seni polis amcaya veririm' sözleri ile büyüdüğümüz için bilinçaltımızda polis olumsuz bir örnek olarak yer etti. Ancak kurulan Toplum Destekli Polis Şubesi ve ekiplerin çalışmaları doğrultusunda o olumsuz imaj kırılıyor" diye konuştu.

Aydoğdu Mahallesi'nde 8 Aralık Salı günü 'Yalnız Değilim Projesi' kapsamında Şehit Polis Memuru Metin Ak adıyla açılacak kütüphaneye de değinilirken açılışa tüm Tekirdağlılar davet edildi.

Ziyaret Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin Süleymanpaşa Belediyesi hakkında değerlendirmeleri, istek ve şikayetlerini Başkan Eşkinat'a iletmeleri ile son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

title