Haberler

Başkan Eşkinat Engelsiz Yaşam Derneğinin Bahar Buluşması Etkinliğine Katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneğinin Bahar Buluşması etkinliğine katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneğinin Bahar Buluşması etkinliğine katıldı. Etkinlikte yüzmede iki gümüş madalya kazanan sporcuya çiçek takdim ederek başarılarının devamını beklediğini söyledi.

Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği'nin organize ettiği Bahar Buluşması etkinliği Süleymanpaşa'da yaşayan engelli vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sahil Portakal Kafe'de yapılan etkinlikte aynı zamanda Üç Aylar'ın başlangıcı kabul edilen Regaip Kandili dolayısıyla köfte ekmek dağıtılırken, dernek üyeleri bahar havasının tadını çıkardı.

Dernek Başkanı Türüdü Eşkinat'a teşekkür etti

Etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da katılırken, Tekirdağ Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şerife Türüdü, engellilerin sorunları ve talepleri ile her zaman yakından ilgilendikleri için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat ve ekibine teşekkür etti.

Eşkinat yüzmede madalya kazanan sporcuya çiçek takdim etti

Etkinlikte konuşan Başkan Eşkinat, engelsiz bir kent yaratma adına atılan her adımın yanında olduklarını ifade etti. Eşkinat ayrıca Alanya'da yapılan Özel Sporcular 1. Bölge Yüzme Şampiyonası'nda 2 madalya kazanan genç sporcu Fatmanur Yıldırım'ı tebrik etti. 50 metre ve 100 serbest yüzme dallarında gümüş madalya kazanan Fatmanur'a çiçek takdim eden Başkan Eşkinat, başarılarının artarak devam etmesini istedi. Ordu'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Fatmanur da altın madalya sözü verdi. Eşkiat daha sonra başarılı sporcu Fatmanur'la birlikte kutlama pastası kesti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title