Haberler

Başkan Eser, Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Kutlu Doğum Haftası ve Regaip Kandili münasebetiyle Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, din görevlileri ile yemekte bir araya geldi.

Kutlu Doğum Haftası ve Regaip Kandili münasebetiyle Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, din görevlileri ile yemekte bir araya geldi.

Yemekte bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, "Sizlerle bu güzel kandil gününde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün, sizlerin bir problemi, isteği varsa öğrenmek ve yardımcı olmak istiyoruz. Din görevlilerimiz, birliğin ve beraberliğin oluşması için aslında bir harç görevi görüyorlar. Bu konuda sizlerin emeği asla yadsınamaz. Bu vesile ile hem Kutlu Doğum Haftanızı hem de kandilinizi tebrik ediyorum. Darende Belediyesi olarak her zaman yanınızda ve hizmetinizde olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol da konuşmasında, "Belediye Başkanımıza bu güzel davetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemizin, müftülük hizmetlerimizde sürekli desteklerini görüyoruz, ihtiyacımız olduğunda her zaman bize destek oluyorlar. Geçen yıl imzaladığımız bir protokol ile camii ve Kuran kurslarımızın temizliği ve gerekli bakımları belediyemiz tarafından yapılıyor. Ben Müftülüğümüz ve din görevlilerimiz adına Sayın Belediye başkanımıza bize gösterdikleri ilgi ve sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Regaib Kandili Süleyman Eser Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title