Haberler

Başkan Ersoy Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Hoşkop Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Adnan Çeliktekin ve Sanayii Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Albak'ı Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile ziyaret etti.

Başkan Emin Ersoy ve ekibi Kooperatif Başkanları ile görüştükten sonra Sanayii ve şoförler esnafı ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Başkan Emin Ersoy "7 Haziran Genel seçimleri sonrasında Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları hep birlikte yaşadık gördük. Ekonomimiz zarar gördü hizmetler sekteye uğradı. Projeler ertelendi 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimler çok önemli halkımız sandığa giderken çok iyi düşünmeli Ülkemizin geleceği açısından oyunu vicdanın sesini dinleyerek AK hizmetlere vermeli" dedi.

Havran Sanayii Sitesi Esnafı Belediye tarafından yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek "Emin Başkanımız göreve gelir gelmez Eybek su hattını getirdi. Çeşmelerimizden eybek suyu akıyor. Çevre düzenlemesi kilit parke taş döşemesi yan yolların açılması başkanımız ve ekibinin yoğun çalışması sonrasında yapıldı. Emin Başkanımızda Allah razı olsun. Ne istediysek yerine getirdi" dediler. Sanayii Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Albak Sanayi "Esnafımızın ibadetlerini yerine getirmesi için mescit yapımına başladık. Olanaklarımızın yetersiz olmasından dolayı yarım kaldı. Belediye olarak desteklerinizi istiyorum." sözü üzerine Belediye Başkanı Emin Ersoy mescidin tüm eksiklerinin giderilmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Sanayii sitesi esnafı Ahmet Turgun "Yapılan mescit tüm esnafımızın ibadet etmesi için yapılıyor. Belediyemizde katkı sağlıyor. Mescidin tüm kapı pencere işlerini hiç bir ücret almadan ben yapıyorum" dedi. Başkan Emin Ersoy "Ahmet Turgun kardeşimiz örnek bir davranış gösterdi. Allah yaptığı hizmetten razı olsun" dedi.

Sanayii Sitesi ve Hoşkop Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları ve yönetimi Belediye Başkan Emin Ersoy ve Belediye Meclis Üyelerine öğle yemeği ikram etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Ersoy Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title