Haberler

Başkan Eroğlu, Alt Yapı ve Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, son 3-4 yıldır nüfus yoğunluğu artan Yazıcıoğlu Mahallesi’nin alt yapısının yenilenerek duble yola kavuşturulacağını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, son 3-4 yıldır nüfus yoğunluğu artan Yazıcıoğlu Mahallesi'nin alt yapısının yenilenerek duble yola kavuşturulacağını söyledi.

Tokat Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan çalışmaları Başkan Eroğlu, yerinde inceledi. Gece demokrasi nöbetine gündüz ise işlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Eroğlu, "Gece demokrasi mücadelemizi tüm Tokatlı hemşehrilerimizle birlikte veriyoruz. Yaklaşık on iki gündür hem Tokatımızda hem Türkiye'nin her bir noktasında milletimiz gereğini yaptı yapmaya da devam ediyor. Bayrağına, ülkesine ve Cumhurbaşkanı'na sahip çıkıyor, çıkmaya da devam edecek. Birileri bu milletin asla bir karış toprağı vermeyeceğini, her zemin ve şartta görüşü ne olursa olsun, gereğini yapacağını gördü. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Yazıcıoğlu Mahallesi'nin son 3-4 yıldır nüfusu artan bir bölge haline geldiğine dikkat çeken Başkan Eroğlu, "Gerek alt yapı gerekse üst yapı için çalışmalarımızı başlattık. Buradaki büyük bulvarı çift gidiş gelişli yapacağız. Asfaltını yapmadan önce tüm alt yapı çalışmamızı bitirmek istiyoruz. Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarımız döşeniyor. İnşallah Ahi Evleri'nin Yeni Hayat Evleri'nin ve bu bölgedeki ikamet eden tüm noktalarda içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ayrıca Altıyüzevler Mahallesi Yeşilırmak kenarında Kültür Sarayı ile Sebze ve Meyve Hali arasındaki alanda yeni ana kolektör hattı çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, "Yaklaşık 2 kilometrelik mesafede yapımı devam eden ana kolektör hattı için 1000 mm'lik spiral sarımlı korige borular kullanıyoruz. 1 milyon 548 bin TL'ye mal olacak hat döşeme işi inşallah Ekim ayında tamamlanacak. Şehir içerisinde kalan ana kolektör hattını By-Pass ile projesine uygun şekilde revize ederek şehrin alt yapısında rahatlama sağlamayı hedefliyoruz. Tokat'ta ilk defa yapılan bu büyük çaplı çalışma bundan sonraki kanalizasyon hatları için de örnek teşkil edecek. Modern elektro fizyon yöntemi ile birleştirilen sistem sayesinde atık su kaçaklarının da engellenecek" ifadelerini kullandı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Belediyesi Eyüp Eroğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title