Haberler

Başkan Erkoç: "Kahramanmaraş Ramazan Ayına Hazır"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak ramazan ayına hazır olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak ramazan ayına hazır olduklarını söyledi.

Başkan Erkoç, bu yıl ramazan ayını değişik bir formatla karşılayacaklarını ifade ederek, "Bu yıl Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan-ı Şerif'i en güzel şekilde coşkuyla karşılıyoruz. Tüm ilçelerimizde toplam 20 bin gıda paketi dağıtımına başlandı. Osman Sayın Spor Salonu bahçesinde kurulacak iftar çadırında bin 500 ve sosyal tesislerdeki aşevimizden bin kişi olmak üzere günlük 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek. Mobil mutfak TIR'ımız ilçelerimizde insanlarımıza sıcak iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirecek. Büyükşehir 11 ilçenin tamamında iftar programı yapacaktır" dedi.

Erkoç, konuşmasının devamında ise, "Osman Sayın Spor Salonu bahçesindeki iftar çadırında iftar yemeği öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti, yemek sonrasında ise Karagöz, Nasrettin Hoca, İbiş, Keloğlan, Meddah gibi ortaoyunu ve gösteriler sahnelenerek eski ramazan eğlenceleri tekrar canlandırılacak. Bunun yanı sıra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ramazan sohbetleri, tasavvuf musikisi, semazen gösterileri ve şiir dinletileri gerçekleşecek. İkram çeşmemiz ramazan ayı boyunca her gün bir camide olmak üzere teravih namazı öncesinde ve sonrasında şerbet ikramında bulunacak. Halkımızın bu ramazan ayını en iyi ve en güzel şekilde geçirmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Osman Sayın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title