Haberler

Başkan Ergün Salihli'nin Sultanlarını Ağırladı

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularla birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor'un Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncularını makamında konuk etti. Ziyarette Başkan Ergün'e çerçeve içerisinde takımın formasını hediye eden Kulüp Başkanı Erim, bugüne kadar verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Geçtiğimiz yılda takımın formasını giyen oyunculardan Elif ve İkbal'de şampiyonluk sürecinde kendilerine verdiği destekler nedeniyle şampiyonluk kupasını Başkan Ergün'e takdim ettiler. Bu sene ligde kalma mücadelesi verdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Erim, "Biz iyi bir ekibiz. Takımımıza güveniyoruz. Bu sene ilk senemiz olmamız nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadık. Sizlerin de desteğiyle bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. İnşallah ligde kalarak önümüzdeki yıl daha iyi yerlere gelme amacındayız" dedi. Kulüp Başkanı Erim ve oyuncular hafta sonu ligde oynayacakları ve büyük öneme sahip olan İmperial Hastanesi İdmanocağı mücadelesine de Başkan Ergün'ü davet ettiler.

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün ise sporun içerisinden gelen birisi olarak kulüplerin yaşadıkları sıkıntıları bildiğini söyledi. Manisaspor başkanlığı döneminde elde edilen sportif başarılardan bahseden Başkan Ergün, "Büyükşehir Belediyespor'da da aynı başarılara ulaşmak amacındayız. Özellikle alt yapıya büyük önem veriyoruz. Sporun kişilik gelişimine olan katkısı, gençliğin kendine olan özgüvenini kazanması ve arkadaşlık duygularının artmasına verdiği katkılar büyük önem taşıyor. Ben spora bu yönde bakıyorum. Bu nedenle sporu ve sporcuyu seviyoruz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa merkeze yaptıkları Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin bir benzerini Salihli'ye de kazandıracaklarını ifade eden Başkan Ergün, "Projemizin ihalesi tamamlandı. Tamamlandığında Salihli'de yaşanan sıkıntıyı da büyük ölçüde azaltacağına inanıyorum" diye konuştu.

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına Cumartesi günü konuk edecekleri İmperial Hastanesi İdmanocağı karşısında başarılar dileyen Başkan Ergün, "Temennimiz ligde kalmanız. Bu inancı sizlerde gördüm. Umut ederim ki İdmanocağı maçı ile birlikte bir seri yakalar ve hedefinize ulaşırsınız. Bizimde sizlere olan desteğimizin bundan sonra da devam edeceğini bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

Öte yandan Salihli Belediyespor'un Sırp oyuncusu Bojana Radulovic'in ziyarette Türkçe olarak söylediği "Cengiz Gülüyor Salihli Büyüyor" sözleri gülüşmelere neden oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün'e verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Sırp oyuncu ligde kalacaklarının sözünü verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyespor Cemal Murat Erim Cengiz Ergün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title