Haberler

Başkan Ergün Mütevelli Belediyesi'ni Ağırladı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Mütevelli Belediye Meclis üyeleri ve Mütevelli'ye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Mütevelli Belediye Meclis üyeleri ve Mütevelli'ye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, Belediye Meclis üyeleri ve Mütevelli'ye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Belediyesi'nin beldelerine yaptığı hizmetlerden Mütevelli sakinleri olarak çok memnun olduklarını ifade eden Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, "Bugüne kadar, 4,5 yıldır paylaştığımız belediyecilik anlamında değerlerimiz oldu. Özellikle son zamanlarda Mütevelli'ye yapmış olduğunuz katkı, destek ve olağanüstü icraatlarınız nedeniyle Mütevelli adına, Meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımızla birlikte sizlere teşekkür etmeye geldik" dedi.

"HER ŞEY HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN"

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Tabi ki bulunduğumuz makamlarda hepimiz bir görev ifa ediyoruz. Sağ olsun başkanımızla da 4,5 seneden beri hemen hemen her ay bir araya geliyoruz. Sizler de defalarca bizleri Mütevelli'de ağırladınız. El üstünde tuttunuz. Bizler de imkanlarımız dahilinde, karınca kararınca hizmetleri oraya vermeye çalıştık. Tabi ki bundan sonraki süreçte, büyükşehir kapsamında 30 Mart seçimlerinden sonra daha büyük hizmetleri bütün beldelere, köylere, mahallelere daha iyi hizmetler olacaktır. Ben yaptığımız bütün hizmetlerin Mütevelli halkına hayırlar getirsin diyorum. Güle güle kullansınlar. Orada aydınlatmalarından, Mütevelli giriş bulvarının aydınlatmalarına kadar yaptık. Her şey halkımızın mutluluğu, memnuniyeti için. Bizim de en büyük sevincimiz, bu hizmetleri yaptıktan sonra manevi anlamda huzur bulmamız. Allah yaptığımız hizmetleri kabul etsin" diye konuştu.

"TARLALAR TOZDAN TOPRAKTAN KURTULDU"

Mütevelli-Harmandalı yolunun düzenlenmesi nedeniyle de Başkan Ergün'e teşekkür eden Mütevelli Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar, "O yolu yüzde 100 diyebiliriz ki, vatandaşlarımız tarlalarına gidip gelmek için kullanıyorlar. Tarlalarımız, toz topraktan kurtuldu. Bu da en büyük hizmetlerden biri. Halkın da büyük memnuniyeti ve Allah razı olsun temennileri var" dedi. Yolun yapılması ile birlikte Manisa'ya girişin de yaklaşık 12-13 kilometre kadar kısaldığını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Manisa'ya 13 kilometre daha erken girilebiliyor artık. Bu da çok güzel bir şey. Güle güle kullansınlar. Bu bölgede 45 kilometre yol yaptık" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title