Haberler

Başkan Ergün, Kardeş Şehrin Muhtarlarını Ağırladı

Güncelleme:

Gazimağusa'nın Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme, Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Gezdir ve dernek üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki kardeş şehri olan Gazimağusa'nın Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme ile birlikte Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Gezdir ve dernek üyelerini makamında konuk etti.

Yoğun programında kendilerini ağırladığı için teşekkür eden Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yeşilleme, "Yıllar önce Manisa'ya gelmiştim. Şimdiki Manisa'yla bundan yıllar öncekinin arasında fark var. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları kenti çok iyi noktalara getirmiş. Çalışmalarınız için sizi tebrik ediyoruz. Ayrıca bu yoğun programınızda bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. En kısa zamanda kardeş şehriniz olan Gazimağusa'ya sizi bekliyoruz" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kardeş şehrimiz Gazimağusa'nın değerli muhtarlarına kentimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Manisa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından yapılanmamızı tamamlayarak 17 ilçemizdeki vatandaşlarımıza hizmetler götürüyor, dev yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Her hafta bir ilçemize kazandırdığımız yatırımları ve hizmetlerin açılışlarını yaparak Manisamıza kazandırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Gazimağusa Salihli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title