Haberler

Başkan Ergün Hain Saldırıyı Kınadı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İstanbul Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırıyı kınadı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İstanbul Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırıyı kınadı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm Türkiye'yi yasa boğan İstanbul Atatürk Hava Limanı'ndaki hain saldırıyı yayınladığı mesajla kınadı. Başkan Ergün mesajında şunlara yer verdi: "İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, yüzlerce vatandaşımızın da yaralandığı hain saldırı hepimizi derinden etkilemiş ve yasa boğmuştur. Yaklaşık iki hafta önce Vezneciler saldırısının ardından bu kez ülkemizin adeta kalbi olan bir bölgede böylesi elim bir saldırı hadisesinin gerçekleşmesi, herkesin şapkasını önüne koyma ve düşünmesi gereken bir husustur. Millet olarak bizler gerek sosyal medya, gerekse diğer organlardan birbirimizi suçlayıcı, karalayıcı söylemler yerine birlik ve beraberlikle hain teröre en güzel yanıtı vermeliyiz. Unutulmamalıdır ki, eli kanlı terörün tek amacı, insanları birbirine kırdırmak ve ayrıştırmaktır. Yüce milletimizin aramıza nifak tohumu ekmeye çalışan bu canilere cevabı tek yüreklilikle olacaktır. Şimdi bir olma zamanıdır. Bu duygularla hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü ve destekçilerini bu mübarek günler hürmetine nefretle lanetliyorum. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ruhları, bu bela ülkemizden def olunca şad olacaktır. Ülkemizin, devletimizin bu hainlerin kökünü kazıyacak gücü olduğuna yürekten inanıyorum. Hepimizin başı sağ olsun" - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title