Haberler

Başkan Ergün'den Toplu Açılışlara Davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı hizmetlerin açılış ve temel atma törenleri ile ilgili bir açıklama yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Kent...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı hizmetlerin açılış ve temel atma törenleri ile ilgili bir açıklama yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Kent Park Temel atma töreni ve toplu açılış törenlerine tüm Manisalıları davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Belediyesi'nin toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere 10 Ekim Perşembe günü Manisa'ya geliyor. Toplu açılış ve temel atma törenlerine tüm Manisalıları davet eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi yıl içinde ikinci kez kentimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Genel Başkanımız ilk olarak, saat 17.30'da kentimize kazandırdığımız modern Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı'nın açılış törenini gerçekleştirecek. Ardından saat 18.00'de Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük alan üzerinde çalışmasını başlattığımız Kent Park projemizin temel atma törenine teşrif edecekler. Saat 19.45 itibariyle de Cumhuriyet Meydanı'nda kentimize kazandırdığımız hizmetlerin yanı sıra ilçe, belde ve köylerimize yaptığımız hizmetlerin açılışları gerçekleştirilecek. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Manisa programını saat 21.00'deki Zara konseriyle noktalayacak" diye konuştu.

AÇILIŞI YAPILACAK HİZMETLER

Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı'nın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinde şu hizmetler de hayata geçecek: Uncubozköy Cemal Ergün Meydanı, Dilşikar Cami ve Hamamı Çevre Düzenlemesi, Gördesli Makbule Hanım Parkı, Barbaros Mahallesi Parkı, Arap Alan Camii Çevre Düzenlemesi, Turgut Özal Mahallesi Parkı, Kırmızı Ev Restorasyonu ve Alaca Hamam Parkı Düzenlemesi, Ulupark Gösteri Havuzu, Yeni Aile Kabristanlığı, DDY 3 Adet Üstgeçit, Seyyid İbrahim Hoca Mescidi Çevre Düzenlemesi, Barbaros ve Uncubozköy Çocuk Kulüpleri, Çocuk Trafik Eğitim Alanı, Haydar Deresi.

TEMELİ ATILACAK OLAN HİZMETLER

Kent Park, Akmescit Deresi Peyzajı, Bozköy Deresi Islahı ve Çevre Düzenlemesi, Otogar Peyzaj Düzenlemesi, Fatih Heykeli ve Çevre Düzenlemesi ile Kumludere Güzergahı Peyzaj Düzenlemelerinin de temeli, yine 10 Ekim'deki buluşmada atılacak. Bunların yanında Demirci Saat Kulesi, Selendi Cadde Düzenlemesi, Selimşahlar Park Düzenlemesi, Koldere Cadde Düzenlemesi, Killik Düğün Salonu, Mütevelli Bulvar Düzenleme ve Aydınlatmaları, Cami Aydınlatmaları, Köy ve Beldeler Arası Yolların Asfalt Kaplamaları ile Köy ve Beldelere Taş Kaplama Yapılması ve Dağıtılması da Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde gerçekleşmiş olacak. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title