Haberler

Başkan Ergün'den İller Bankası'na Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Manisa'da hayata geçirdikleri yatırımlara verdikleri destekler nedeniyle Dedeoğlu'na teşekkür eden Başkan Ergün, "Verdiğiniz desteklerle birlikte ilimizde önemli projeleri hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin artarak devam edeceğine olan inancım tam" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde hayata geçirdiği projelere kredi desteği sağlayan İller Bankası, Manisa'da yatırımların önünü açtı. Bu kapsamda Ankara ziyaretinde İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dedeoğlu'na verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Ergün'e İller Bankası ziyaretinde Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'ta eşlik etti.

Önemli Yatırımlar Hayata Geçiyor

İller Bankası'nın destekleriyle Manisa'da son dönemde önemli yatırımları bir bir hayata geçirmeye başladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, "Yakın dönemde temelini atacağımız Katı Atık Bertaraf Tesisleri noktasında İller Bankası'nın önemli desteklerini yanımızda hissettik. Manisa'nın 40 yıldır kanayan yarası haline gelen çöp sorununu çözecek olan bu tesis ilimiz açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Atık Su Arıtma Tesisleri'nin İhaleleri Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yine İller Bankası'nın destekleriyle Manisa Merkez, Soma, Gördes ve Turgutlu'ya yeni Atık Su Arıtma Tesisi yapılacağını hatırlatarak, "Bu tesislerimizin ihaleleri yapıldı. Saydığımız bu tesisler şehrimiz için büyük önem taşıyor. Bu süreçte İller Bankası'nın desteğini hep yanımızda hissettik. Genel Müdürümüz Sayın Dedeoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisa'yı Önemsiyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Manisa'nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Manisa'yı her zaman önemsediklerini dile getiren Dedeoğlu, "Manisa'da sizlerin öncülüğünde hayata geçen projelere bizde gerekli desteği sağladık. Bundan sonraki süreçte de her zaman ilimiz yararına olacak her türlü projede yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Turgut Dedeoğlu İller Bankası Cengiz Ergün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title