Haberler

Başkan Ergün'den Gördes'e Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Gördes ziyaretlerinde Dutluca, Beğel, Börez, Efendili ve Oğulduruk Mahallerini de ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Gördes ziyaretlerinde Dutluca, Beğel, Börez, Efendili ve Oğulduruk Mahallerini de ziyaret etti.

Gördes ziyaretinde mahalleleri gezme fırsatı bulan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu çerçevede Dutluca, Beğel, Börez, Efendili ve Oğulduruk Mahallelerini de ziyaret etti. Başkan Ergün'e ziyarette MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MASKİ İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Gördes Koordinatörü Ömer Duran, MHP Gördes İlçe Başkanı Uygar Yabaş ve Gördes eski Belediye Başkanı İbrahim Emre de eşlik etti.

HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Ergün'ün ziyaretler çerçevesinde ilk olarak Dutluca Mahallesi oldu. Mahallede kalabalık bir grup ve Mahalle Muhtarı Osman Efe tarafından karşılanan Başkan Ergün vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi'nin yapılanma süreci, geride kalan sürede yaptığı hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde bulunan evlerin boyandığını ve mezarlıklarının temizlendiğini belirten Mahallesi sakinleri, hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

GÖRDES'TE ASFALT ATAĞI

Mahalle ziyaretlerini Beğel ile sürdüren Başkan Ergün burada vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Asfalt çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Ergün, çalışmalara Mayıs ayında başlamayı planladıklarını belirterek," Bu yıl Gördes ilçemizde 112 kilometre olarak planladığımız asfaltlama çalışmalarımız mahallerimizde hızla sürdürülüyor. Bu çerçevede Oğulduruk, Efendili, Börez, Beğel, Dutluca Mahalleleri'nin de ikinci kat asfalt atımına başlandı. İklim şartları elverdiği sürece 112 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

MAHALLELİLERDEN HİZMETE TEŞEKKÜR

Beğel Mahallesi'nin ardından Başkan Ergün mahalle ziyaretlerini Börez mahallesiyle sürdürdü. Burada vatandaşlarla tek tek el sıkışarak sohbet eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini belirten mahalleliler, çalışmaların tamamlanmasıyla bozuk yollardan kurtulacaklarını belirtti. Asfalt çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından camilerinin aydınlatılması yapılması, mezarlıklarının temizlenmesi ve evlerinin dış cephelerinin boyanması nedeniyle de memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Başkan Ergün'e teşekkür etti.

OĞULDURUK MEZARLIĞINDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Mahalle ziyaretlerini Efendili ve Oğulduruk Mahalleriyle sürdüren Başkan Ergün burada da ilgiyle karşılandı. Efendili mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ergün mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra Oğulduruk mahallesini ziyaret eden Başkan Ergün burada ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle mezarlığında yapılan temizlik çalışmasını inceledi. Mezarlık temizliğinde görev alan işçilerle sohbet eden Başkan Ergün kolaylıklar diledi. Ardından Başkan Ergün mahallede sürdürülen asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Yapılan hizmetler nedeniyle memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallerinde hummalı bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Ziyaret ettiği mahallelerde çocuklarla da tek tek ilgilenen Başkan Ergün çocukları da unutmayarak kırtasiye seti ve top hediye ederek onları mutlu etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Dutluca Gördes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte çıktı mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title