Haberler

Başkan Ergün'den Esnafa Bayram Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Taş Medrese’de kılınan Cuma namazının ardından belediye güzergâhındaki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Taş Medrese'de kılınan Cuma namazının ardından belediye güzergahındaki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyarette vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Başkan Ergün, vatandaşların Ramazan Bayramını da kutladı.

Her hafta bir ilçeye ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma gününü Şehzadeler ilçesinde esnaf ziyareti yaparak geçirdi. Başkan Ergün'e, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ile Bahadır Kadron de eşlik etti. Taş Medrese'de kılınan Cuma namazının ardından beraberindekiler ile birlikte esnaf ziyareti yapan Başkan Ergün vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Ergün, vatandaşların da tek tek elini sıkarak Ramazan Bayramı'nı kutladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title