Haberler

Başkan Ergün Dağdere'ye Verilen Sözü Yerine Getirdi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’a bağlı Dağdere Beldesi’ni ziyaretinde belde halkının talebi üzerine, Yeni Camii’nin ışıklandırılması konusunda verdiği sözü yerine getirdi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'a bağlı Dağdere Beldesi'ni ziyaretinde belde halkının talebi üzerine, Yeni Camii'nin ışıklandırılması konusunda verdiği sözü yerine getirdi.

Manisa'da il genelinde camilerin çevre düzenlemelerinin yapılarak ışıklandırıldığını hatırlatan Başkan Ergün, "Dağdere ziyaretimizde halkımızın bu konuda bizden talebi oldu. Kısa sürede ekiplerimizi görevlendirerek Yeni Camii'nin ışıklandırılması tamamlandı. Beldemize hayırlı olsun" dedi.

Verdikleri sözü kısa sürede yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa merkezde başlattığımız bu çalışmaları il geneline yaymaya başladık. Halkımızın ibadetlerini daha iyi koşullarda yapabilmeleri amacıyla bugüne kadar çok sayıda camimizin çevre düzenlemesi tamamlandı. Bununla birlikte kutsal mekanlarımız camilerimizin ışıklandırmalarını da yaptık. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

"MEZARLIK YOLU DÜZENLENECEK"

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dağdere'de cami aydınlatmasının yanı sıra mezarlık yolunun da düzenleneceğini hatırlattı. Beldeyi ziyaretlerinde bu konuda da belde halkının kendilerinden talebi olduğunu hatırlatan Başkan Ergün, "Bu çerçevede 7 bin metre uzunluğunda ki cami yoluna parke taşı döşenerek bu sorunu da çözeceğiz. Şu anda parke taşı ile ilgili ihale tamamlandı ve önümüzdeki günlerden itibaren belli bir program dahilinde dağıtımına başlanacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Akhisar Dağdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title