Haberler

Başkan Ergün Çobanisalı Öğrencileri Sevindirdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ergün, farklı branşlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Çobanisa'ya giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahallede Ahmet Ferit Giritligil İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Başkan Ergün'ü ziyaretinde İlkokul Müdürü Zekai Şahin, Ortaokul Müdürü Emre Kesici ile birlikte öğretmen, öğrenciler ve öğrenci velileri çiçeklerle karşıladı. Çobanisa ziyaretinde Başkan Ergün'e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç ile birlikte Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, meclis üyeleri ve daire başkanları da eşlik etti. Karşılama töreninin ardından Okul Müdürleri Kesici, Şahin ve beraberindekilerle okulu gezen Başkan Ergün, okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulun halk oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından satranç, atletizm ve okulistik başta olmak üzere çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından hediye takdimi yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün hediye dağıtımının ardından öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilere derslerine çok çalışmaları noktasında nasihatlerde bulunan Başkan Ergün, eğitime olan desteklerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğinin sözünü verdi.

Çobanisa Ahmet Ferit Giritligil İlkokulu ve Ortaokulunun çevre düzenlemesi 2013 yılında Cengiz Ergün döneminde Manisa Belediyesi tarafından yapılmıştı. Okulun perforje demirleri ve dış cephe duvarları yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulmuştu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde okulun kanalizasyon hattı da MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yenilenerek büyük bir sorun ortadan kaldırılmıştı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Yaşar Coşkun Ahmet Ferit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title