Haberler

Başkan Ergül Budva'yı Ziyaret Etti

Sinop Belediye başkanı Baki Ergül, Karadağ’ın Budva Belediyesi’ni ziyaret etti.

Sinop Belediye başkanı Baki Ergül, Karadağ'ın Budva Belediyesi'ni ziyaret etti.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül beraberindeki heyetle birlikte Karadağ Budva Belediye Başkanı Doç. Dr. Srda Popovic'i ve Belediye Başkan Yardımcısı Suzanna Pribilovic'i makamında ziyaret etti.

Ergül, bugüne kadar yurt dışı ziyaretlerinin en sıcak ve en mutlu geçen ziyaret olduğunun altını çizerken Budva Belediye Başkanı Doç. Dr. Srda Popovic, bugüne kadar ağırlanan en sıcak ve en pozitif heyetin Sinop heyeti olduğunu belirtti.

Başkan Ergül, sohbette yer alan Budva TV'ye Sinop'u anlattı. Ergül, Sinop'a oldukça benzeyen yönleri ile dikkat çeken Budva'nın gelirlerinin en büyük kısmını 10 milyon lira ile turizm gelirlerinin aldığını, Budva Belediyesi ile Sinop Belediyesi'nin kardeş şehir olması için resmi girişimlerin başladığını söyledi.

Ergül daha sonra Budva Belediye Başkanı Popovic'e Sinop'a özgü el yapımı tekne modeli hediye etti. Sinop heyetinde Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan, Belediye Meclis Üyesi Necati Canel, İmar Şehircilik Müdürlüğü personeli Abdullah Tahta yer aldı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baki Ergül Karadağ Sinop Budva Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title