Haberler

Başkan Erdoğan'dan Tanışma Toplantısı

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Belediyesi'nde görev yapan personelle bir tanışma toplantısı yaparak çalışma ilkelerini anlattı.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Belediyesi'nde görev yapan personelle bir tanışma toplantısı yaparak çalışma ilkelerini anlattı.

Belediye Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Başkan Erdoğan ve Belediye personeli katıldı.

Başkan Erdoğan birinci önceliklerinin vatandaşlara dürüst, ilkeli ve kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek "Halkımızın teveccühü ile görevimize başladık. İnşallah hem Pazarlar'ımıza hem de belediyemize hayırlı olur, sizlerle birlikte güzel hizmetler sunmamıza vesile olur" dedi.

Başkan Erdoğan, "26 yıllık bir memuriyet hayatım var, bununda 16 yılı Pazarlar'da geçti. Halkla hep iç içe çalıştık. Kişilerle uğraşmak gibi bir düşüncemiz yok. 30 Mart tarihi itibari ile siyasi kimliğimizi bırakıp Pazarlar Belediye Başkanı kimliğimizle halkımıza hizmet etmeye başladık. Hemşerilerimiz, teveccüh ederek bu görevi bize emanet ettiyse bizlerde bu emanetin hakkını vermeliyiz. Tabii ki daha yapılacak birçok hizmetler ve işler var. Onları zamanla sizlerle görüşerek, istişare ederek gerekeni yapacağız. Ama bugüne kadar yapılan işlerde tabi ki sizlerin de çok ciddi katkılarınız var. Öncelikle ben, bütün yönetici arkadaşlardan işçi arkadaşlarımıza kadar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Bundan sonrada bu güzel hizmetleri muhakkak artarak devam ettireceğiz" dedi.

Başkan Erdoğan konuşmasını "Bu yeni dönemde hep birlikte güzel projeler gerçekleştireceğimiz inancıyla tüm arkadaşlarıma sağlık ve başarı diliyorum" diyerek bitirdi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title