Haberler

Başkan Ellibeş Belediye Başkanlığına Adaylığı İçin Başvurdu

Güncelleme:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Belediye Başkan Adaylığı için tekrar başvurdu.

İki dönemdir AK Parti'den Gölcük Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Ellibeş, hakkında çıkan spekülasyonlara dün son noktayı koyarak, 3'üncü dönem için aday adaylığı başvurusu AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel'e resmen verdi. Başkan Ellibeş'in adaylık başvurusu adeta miting havasında geçerken, partililer ilçe binasına sığmadı

MİTİNG GİBİ BAŞVURU

Gölcük kamuoyunda son günlerde en çok konuşulan ve tartışılan konuların başında gelen, "Mehmet Ellibeş 3'üncü kez aday olacak mı?" sorusu dün yanıt buldu. İki dönemdir AK Parti'den Gölcük Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Ellibeş, hakkında çıkan spekülasyonlara dün son noktayı koyarak, 3'üncü dönem için aday adaylığı başvurusu AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel'e resmen verdi. Başkan Ellibeş'in adaylık başvurusu adeta miting havasında geçerken, partililer ilçe binasına sığmadı. Başkan Ellibeş'in aday adaylık başvurusuna, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan yardımcısı Mehmet Olgun, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda parti yöneticisi ile partililer katıldı.

BAŞVURUSUNU YÜCEL'E VERDİ

3'üncü dönem Belediye Başkan aday adaylığı için, dün öğlen saatlerinde ilçe binasına gelen Başkan Ellibeş, daha önceden doldurduğu başvuru formunu İlçe Başkanı Sedat Yücel'e verdi. Başkan Ellibeş'in aday adaylık başvurusunu alan İlçe Başkanı Yücel, yaptığı kısa konuşmada, "Başkanımız dördüncü aday adayı olarak başvurusunu yapmış bulunmakta. Ben bu anlamda diğer aday adaylarında olduğu gibi, kendisine de başarılar diliyorum. İnşallah partimiz ve Gölcük için hayırlı olur. Başkan Ellibeş'in 2 dönemde yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır" dedi.

"REFERANSIM ESERLERİM"

Başkan Yücel'den sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş, sözlerine ustalık dönemine talip olduğu için aday adayı olduğunu belirterek, referansının Gölcük'e yaptığı eserler olduğunu söyledi. Gölcük'te daha yapacak çok işler olduğunun mesajını veren başkan Ellibeş, "10 yıldan bu yan sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı'na bir kez daha talip olmak için aday adaylığımı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Gölcük'te daha yapacak işlerimiz olduğu için, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade olan, ustalık dönemine talip oldum. Biz 10 yılda Gölcük halkıyla aramızda, gönül köprüsü kurduk. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda bana destek veren Gölcük halkına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. 10 yılda yaptığımız eserler benim için en büyük referans. Hepinize şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ediyorum. Bu güne kadar birlikte başardığımız hizmetleri bundan sonra da birlikte başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Ellibeş Ak Parti Gölcük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title