Haberler

Başkan Ekinci Partililere Brifing Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti ilçe teşkilatına geniş kapsamlı brifing verdi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hayati Harrani Çok Amaçlı Eğitim Salonunda yapılan Ağustos ayı danışma meclisi toplantısına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hacı Yaygın, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetiminden Zeki Kurt, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, partililer ve mahalle temsilcileri katıldı. Gerçekleşen Ağustos ayı danışma meclisi toplantısı oluşturulan divanın ardından açılış konuşmaları ile başladı.

Ağustos ayı danışma meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gösterilen başarıya dikkat çekerek emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Elgün, 10 Ağustos'ta yapılan seçimlerin önemine değinerek halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Elgün ''Dava arkadaşlarımızın hepsini canı gönülden kutluyorum ve Eyyübiye ilçemiz yüzde 81 gibi çok yüksek bir başarı elde etti. Bu başarıda hepinizin payının yüksek olduğunu biliyoruz. Ve sizlere yürekten kutluyorum'' dedi.

BAŞKAN EKİNCİ SLÂYT EŞLİĞİNDE BRİFİNG VERDİ

Toplantıda daha sonra söz alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, başta kurumsal kimlik ve kapasite, fen işleri, park ve bahçe işleri, temizlik ve çevre, denetim, imar ve şehirleşme, kültür ve sosyal işler, plan proje ve planlama, hukuki işlemler, e- belediyecilik, proje geliştirme gibi konular başta olmak üzere bu ana başlıklar altında hazırlanan slaytı partililere aktardı.

Başkan Ekinci, sorunların çözümü için sabahın erken saatlerinden itibaren çalışma yürüttüklerini ifade ederek "Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar ekibimizle birlikte daha güzel bir Eyyübiye için uğraş veriyoruz. İlk günden itibaren birçok çalışma başlattık. Bunların hepsini burada sizlere arz etme imkânımız olmayabilir. Belediye bünyesinde bir hukuk birimi oluşturularak bölgemizin en büyük sorunlarından biri olan tapu sorununun çözümü noktasında çalışmalarımıza başladık. Yine büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan madde bağımlılığı konusunda da ilgili birimlerle çalışmalar yaptık. Yine göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mahallelerimizi dolaşıp sorunların çözümü için vatandaşlarımızdan bilgiler alıp bu sorunların çözümü noktasında gerek kendi bünyemizde çalışma yaptık gerekse de diğer kurumlarla irtibata geçtik. Yine bu çerçevede belediye başkan yardımcılarımız, ilgili birim müdürleri, ilgili belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileriyle birlikte periyodik bir biçimde mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde görerek çözümlerini hep birlikte aradık'' dedi. Yapılan konuşmalardan sonra cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş ve AK Parti Eyyübiye SKM Başkanı Hasan Çiçek'e plaket verildi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title