Haberler

Başkan Ekinci Kanaat Önderleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Ramazanın bereketi mahalle iftarları sofrasında paylaşılmaya devam ediyor.


Havaalanı Mahallesi'ndeki mahalle iftarı geçtiğimiz yıl ibadete açılan Uhud Camii önünde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İftarlara AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da katıldı.

Esenler Belediyesi Ramazan ayı boyunca komşuluk ilişkilerini pekiştirmek ve bu ayın bereketini iftar sofralarında birlikte paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları Havaalanı ve Turgutreis mahallesinde devam etti. İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ile birlikte iftarlara katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bu ay paylaşma ayıdır, bereket ayıdır. Bizler bu sofralarda hep birlikte bereketi paylaşıyoruz" dedi.

Havaalanı Mahallesinde Uhud Camii'nin yanında düzenlenen iftara 3 bin kişi katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı iftarda AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan'a yoğun ilgi vardı. İftara Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, Mahalle Muhtarı Bekir Demircan, bazı meclis üyeleri de katıldı.

HAVAALANI MAHALLESİ UÇACAK

İftar yemeği öncesi vatandaşlara selamlama konuşması gerçekleştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Havaalanı Mahallesi'nde yürütülen projeleri anlatan Başkan Göksu,"Kentsel dönüşüm ve yeni projelerle Havaalanı mahallemiz Esenlerimizin en güzel mahallelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Uhud Camii'nin hemen karşısına Türkiye'de ilk bir ilk olan Dede Torun Merkezi'nin inşaatına başladık. Burası mahallemizin yaşam alanı olacak. Caminin hemen altına ise dev bir mahalle meydanı yapacağız. Mahalle meydanın altı otopark ve Pazar yeri olacak. Her geçen gün mahallemiz güzelleşiyor. Bu projeler sayesinde Havaalanı Mahallesi artık uçuşa geçecek" dedi.

RAMAZAN GÜZELLİKLERİ BU SOFRADA

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Havaalanı Mahallesi'nde ki iftara katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış hazırlanan iftar sofrası için Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür etti. Ramazan'ın tüm güzelliklerinin iftar sofrasında olduğuna değinen Bağış, "Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerle bu sofrada olmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Böyle bir sofrada bizleri buluşturanlardan Allah razı olsun. Bu sofra Ramazan ayının tüm yaşanması gereken güzelliklerini bize anlatıyor. Hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Bağış ve Göksu ve Özkan Havaalanı Mahallesi'nden iftarlarını açar açmaz, Turgutreis Mahallesi 410. Sokak sakinlerinin imece usulü hazırladığı sokak iftarına geçti. Burada da mahalleliyle aynı sofrayı paylaşan Bağış ve Göksu vatandaşların Ramazan ayını kutladılar.

ÜLKE TV'DE RAMAZAN PROGRAMI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu iftar öncesinde Ülke TV'nin Esenler Dörtyol Meydanı'nda hazırladığı ve yazar Senai Demirci'nin sunduğu "Ülke'de Ramazan" programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Göksu canlı yayında Esenler Belediyesi'nin Ramazan ayı için hazırladığı hizmetleri anlattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tevfik Egemen Bağış Esenler Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title