Haberler

Başkan Duruay, Sel'in Açtığı Zararları İnceledi

Güncelleme:

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay geçtiğimiz günlerde Mahmatlı mahallesinde yaşanan sel felaketinin açtığı zararları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz günlerde Mahmatlı mahallesinde yaşanan sel felaketi yüzünden mahallede bir çok ev sel dolayısıyla zarar gördü. Gölbaşı Belediyesi ekipleri de sel sularının geldiği dere yatağında genişletme çalışması yaptı ve evlerin tekrar sel sularından zarar görmemesi için tedbir aldı.

Başkan Duruay'da sel felaketinin olduğu yerde inceleme yaparak vatandaşlardan bilgi aldı. Başkan Duruay yaptığı açıklamada :"Bu yıl Gölbaşı gerçekten çok fazla yağış aldı. Mahallerimizde dere yatağı yakınlarına yapılan evler sel sularından etkilendiler. Gölbaşı Belediyesi olarak her ne kadar tedbirler alınsa da aşırı yağışlar sele dönüştü ve vatandaşlarımızı etkiledi. Gölbaşı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanlarında olup onlara her türlü desteği verdik ve gerekli tedbirleri tekrar aldık. Allah daha büyük afetler vermesin"ifadelerini kullandı.

Başkan Duruay incelemelerin ardından yaşlı bir vatandaşı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title