Haberler

Başkan Dündar, Ramazan Ayının Ruhunu Vatandaşlarla İç İçe Yaşıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Ramazan ayının ruhunu vatandaşlarla bir arada olarak yaşayan Başkan Dündar, her gün bin kişiye yemek verilen Elmasbahçeler Kültür Merkezi'nde kazanların başına geçip yemek dağıttı.

Osmangazi Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayını güzel geçirmeleri adına ilçenin farklı noktalarında her gün 2 bin 500 kişiye yemek dağıtımı yapıyor. Eskici Mehmed Dede Aşevi, Elmasbahçeler Kültür Merkezi ve Sakarya Mahallesi'ndeki Kimsesizler Evi'nde yapılan yemek dağıtımlarına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kazanların başına geçip yemek dağıtırken, Ramazan ayının birleştirici ve huzur dolu ortamını da vatandaşlarla birlikte yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Eskici Mehmed Dede Aşevi'nde vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Başkan Dündar, Elmasbahçeler Kültür Merkezi'nde de kazanların başına geçip yüzlerce kişiye yemek dağıttı.

Başkan yardımcıları ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde orucunu yüzlerce kişi ile birlikte açan Başkan Dündar, "Osmangazi'de Ramazan ayının ruhunu, her akşam farklı bir mahallede, vatandaşlarla bir raya gelerek yaşıyoruz. Osmangazi'de düzenlediğimiz iftar sofraları, 7'den 70'e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği yerler. Kardeşlik ve dayanışma duygularının arttığı bu kutsal ayda, böylesine güzel iftar sofralarında halkımızla birlikte olmaktan son derece mutluyuz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title