Haberler

Başkan Dündar Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Güncelleme:

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ali Hadi Türkay İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Dündar, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayıp, birlikte pasta kesti.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Osmangazi Belediye Başkanı Yardımcısı Erkan Albayrak ile birlikte Ali Hadi Türkay İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, okul konferans salonuna öğrenciler tarafından hazırlanan öğretmenler günü etkinliğini izledi. Okul Müdürü Şaban Durmuş ve diğer yöneticilerle birlikte öğrencilerin okuduğu şiirleri dinleyen Başkan Dündar, program sonrası yaptığı konuşmada, öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği oyduğunu ifade etti. Başkan Dündar, "Bizlerin gelişiminde, hayatımızın şekillenmesinde anne babalarımızdan sonra en fazla emeği olan kişiler öğretmenlerimiz. Dolayısıyla öğretmenlerimiz, senenin bir günü değil, her günü hatırlanması gereken insanlar. Sorumluluğu çok ağır olan bir meslek. Dünyanın en kutsal mesleğini yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" diye konuştu.

Osmangazi Belediyesi'nin eğitime ayrı bir önem verdiğini ifade eden Başkan Dündar, "Asli görevimiz olmamasına rağmen, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için, okullarımızın tamamına yakınına çeşitli katkılar sağladık. Mevcut okullarımıza sağladığımız desteğin dışında, belediye olarak Milli Eğitim tarihinin tek çatı altındaki en büyük okulu olacak olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi'ni, inşa ediyoruz. Tüm bu yatırımlar, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için. İnşallah, sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirip, siz değerli öğretmenlerimizin nezaretinde, bizler de geleceği güvenle bakacağız" dedi.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile Okul Müdürü Şaban Durmuş, öğretmenler gününde kendilerini yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a, verdiği destekler için teşekkür etti. Başkan Dündar, konferans salonundaki programın ardından öğretmenler odasına geçerek, okulda görev yapan öğretmenlerle birlikte pasta keserek öğretmenlerin gününü ayrı ayrı kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title