Haberler

Başkan Dündar Muhtarları Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla bir araya geldi.

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki makamında ağırladığı muhtarlar ile sohbet eden Başkan Dündar, mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi. Muhtarların taleplerini tek tek not alan ve gerekenlerin yapılacağını ifade eden Başkan Dündar, "Muhtarlar, mahallelerimizde vatandaşa en yakın kamu görevlileri. Vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini en iyi bilen kişiler. Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Muhtarlarımızın, mahallelerin sorunlarını bize aktarma ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi hususunda önemli sorumlulukları var. Osmangazi'de şartlar iyi ise hepimiz için iyi, kötü ise hepimiz için kötü. Biz şartları her zaman en iyi hale getirmek için muhtarlarımızla birlikte koordineli bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ve diğer muhtarlarda Başkan Dündar'a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ördekli Kültür Merkezi Mustafa Dündar Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title